SERVIS FRIŽIDERA I ZAMRZIVAČA


                                                                  
https://www.facebook.com/servis.klimauredjajanis 

Vršimo popravku svih modela i marki frižidera


  • popravka elektronike
  • zamena kompresora
  • zamena termostata
  • zamena sondi                 
  • punjenje freonom
  • zamena automatike


Na svaki uradjeni posao i zamenjeni deo dajemo garanciju od jedne godine.

 Naš moto je: POŠTOVANJE DOGOVORA, LJUBAZNOST, KVALITET


0 6 3 / 3 0 4 - 1 1 0    "L E D O"
Резултат слика за refrigerator          Резултат слика за whirlpool logo        Резултат слика за lg logo              Резултат слика за ariston logo
                                                                Korisni saveti:

Frižider i zamrzivač izbegavajte da držite pored šporeta, radijatora ili nekog drugog izvora toplote. Između leđa frižidera (zamrzivača) i zida ostavite 10-ak cm prostora radi što bolje cirkulacije vazduha koji vrši izmenu toplote sa kondenzatora vašeg uređaja (crna rešetka na leđima). Sa kondenzatora, pažljivo pajalicom, skinite prašinu povremeno (2-3 meseca). Termostat, pri normalnim uslovima korišćenja, ne treba prelaziti 2 do 2,5 na opsegu od 1 do 6 (otprilike 1/3 od maksimalnog opsega).  

Uređaj je dobro otopiti kada primetite višak leda ali ne i bilo kako. Ne treba ga nikako čistiti nožem, špaklom, šrafcigerom, satarom... ovo su primeri iz prakse. Najsigurnije je prvenstveno isključiti uređaj iz struje, izvaditi namirnice, sipati u plitku posudu toplu vodu, staviti je u frižider ili zamrzivač, ne zatvarati vrata, posudu po potrebi zameniti više puta. Nakon ovakvog postupka led se lakše odvaja od zidova. Kada ste izvukli sav led prebrišite uređaj nekim sredstvom za dezinfekciju, prebrišite gumu na vratima. Nakon obavljenog posla isključite uredjaj na termostat, vratite utikač u utičnicu (struju), namestite uredjaj na svoje mesto i uključite ga na termostat (2  do 2,5 je najčešća pozicija termostata ali je to ipak individualna stvar). 

 Ovaj tekst je napisan u svrhu očuvanja Vaših uređaja i uštede električne energije.

                                Резултат слика за green planet